Magyar Antidopping Csoport

​Az új ADAMS-jelszó / biztonsági kérdés szolgáltatásának a rendje ÚJ!

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az ADAMS-ben történő belépéshez új jelszó, illetve biztonsági kérdés újra megadására csak kivételes esetben kerülhet sor, azt követően, hogy a sportoló meggyőződött arról, hogy a használat feltételeként előírt technikai feltételek biztosítása megtörtént (asztali gép / laptop használata, Internet Explorer, pop-up ablakok engedélyezése).

A jelszó, illetve biztonsági kérdés újrabiztosításának a feltétele, hogy a sportoló a HUNADO erre a célra létrehozott kérelmét kitöltse és azt eljuttassa kollégáinkhoz az adams@antidopping.hu címre. A kérelmet a HUNADO megvizsgálja, és az alapján 8 (nyolc) napon belül dönt az új jelszó magadásáról, a biztonsági kérdés újrabiztosításáról. Amennyiben a kérelem nem megalapozott, úgy technikai segítséget nyújtunk a rendszer eléréséhez. 

A sportoló a kérelem benyújtásával egyidejűleg a kérelem elbírálásának idejére szóló holléti információit megadni köteles.

ADAMS-szel kapcsolatos belépési és technikai problémák

A holléti információ szolgáltatása az ADAMS-ben történik. Amennyiben holléti információ-szolgáltatási (vagy frissítési) kötelezettségének technikai okokból nem tudna eleget tenni (rendszerhiba, elfelejtett jelszó / biztonsági kérdésre adandó válasz ect.), úgy kérjük,

  • problémáját haladéktalanul jelezze a HUNADO munkatársai részére (info@antidopping.hu), akik a segítségére lesznek;
  • ezzel egy időben a holléti információt a HUNADO részére e-mail útján megküldeni szíveskedjen mindaddig, ameddig a belépéssel kapcsolatos technikai problémák helyreállnak.

Nyomatékosítani kívánjuk, hogy az ADAMS-szel kapcsolatos belépési / jelszó problémák a holléti információ-szolgáltatás (és frissítés) kötelezettsége alól nem mentesítenek!
Felhívjuk a figyelmet, hogy az ADAMS teljes verziója okostelefonos applikáción keresztül nem érhető el, ezért javasoljuk az asztali számítógépről történő belépést.
További eredményes munkát és sportsikereket kívánva,

Magyar Antidopping Csoport
HUNADO