Magyar Antidopping Csoport

Megrendelők

A WADA sportág-specifikus analíziseiről szóló Technikai Dokumentum alapján (WADA Technical Document for Sport Specific Analysis; a továbbiakban: "WADA Technikai Dokumentum version:9")  az egyes sportágakban levett mintákon további kiegészítő analízisek (EPO, GH - növekedési hormon, GHRF) elvégzése kötelező. Az elvégzendő kiegészítő analízisek száma sportáganként más és más. Az érintett sportágban elvégzendő kiegészítő analízisek típusát és arányát a WADA Technikai Dokumentumának 1. sz. melléklete rögzíti.
Felhívjuk a figyelmet, hogy a WADA Technikai Dokumentum a WADA Kódex alapján a nemzetközi követelmények ("international standards") részét képezik, amely a hatályos hazai és nemzetközi szabályozás alapján kötelező erővel bír, ezért a kiegészítő analízisek elvégzése valamennyi doppingellenes szervezet, illetve valamennyi doppingellenőrzést elrendelő szervezet számára kötelezően végrehajtandó, ily módon a kiegészítő analízisek, a Technikai Dokumentumban meghatározott arányban történő elvégzése a megrendelt mintákon kötelező!

Az alábbi linkre kattintva találják a Magyar Antidopping Csoport 
Közhasznú Nonprofit Kft. által vállalt doppingellenőrzések 2024. február 01-től érvényes árait : 2024.02.01-én érvénybe lépett árlista.
 

A WADA akreditált laboratóriumban történő általános vizelet analízis ára: 96 900 Ft/db


A Magyar Antidopping Csoport edukációs megrendelőit (előadások, info-sátor) itt találják.