Magyar Antidopping Csoport

​Segédlet a WADA „Athlete Central” alkalmazáshoz

A Nemzeti Nyilvántartott Vizsgálati Csoportba tartozó sportolók negyedévente holléti információjuk feltöltésére, valamint azok naprakészen tartásáért felelősek. Ennek elsődlegesen támogatott felülete az Internet Explorer, azonban a sportolóknak lehetőségük van a WADA „Athlete Central” nevű alkalmazásában is holléti információikat kezelni, mely használata során az alábbiakat vegyék figyelembe.

A WADA az ADAMS rendszert folyamatosan frissíti, melynek eredményeként időközönként a rendszer a megadott email cím megerősítését kéri. Ez az üzenet azonban az alkalmazásban nem jelenik meg, ellenben az email cím megerősítése nélkül a holléti információt az alkalmazás nem tölti fel. Ennek elkerülése érdekében megkérjük a Sportolókat, hogy figyeljék ADAMS profiljukat internetes böngészőn keresztül is.

Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben a negyedéves holléti jelentésük elküldésére az applikációt használják figyeljenek arra, hogy az adatok mindaddig KIZÁRÓLAG a mobiltelefonon tárolódnak, ameddig a jelentés megfelelően elküldésre nem kerül.