Magyar Antidopping Csoport

Magyar Antidopping Csoport Hírlevél 2024/02


Kedves Olvasóink!

Egy eseményre szeretnénk felhívni figyelmüket:

Pontosan harminc nappal a XXXIII. újkori nyári olimpia megnyitója előtt kerül megrendezésre az MCC-Mindset Pszichológia Iskola, a Testnevelési Egyetem, Magyar Antidopping Csoport és a Synlab közös szervezésében Road To Paris – Egy nap az Olimpiáról című konferenciája. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött – ezt ide kattintva tehetik meg.
 
Konferencia célja körbejárni a világ legnagyobb eseményének legfontosabb és legérdekesebb kérdéseit, mindez egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy a résztvevők mélyreható betekintést nyerjenek a 2024-es párizsi olimpia kulisszatitkaiba.
 
A szakmai program középpontjában a sportolók felkészítése, az olimpiával kapcsolatos gazdasági folyamatok, valamint a sportpolitika aktuális kérdései állnak. Továbbá kitekintünk korunk egyik legnagyobb tabujának számító témájára, az illegális teljesítménynövelő szerek jogi, pszichológiai és gyakorlati kérdéseire.
 
Célunk a világ legnagyobb sporteseményének szélesebb társadalmi és globális összefüggéseinek feltárása és értelmezése különböző tudományágak nézőpontjából.
 
A konferencia részletes programja itt olvasható.
 
 
Kérjük, ossza meg hírlevelünket a téma iránt érdeklődő ismerőseivel is!
 
 
Üdvözlettel:
Magyar Antidopping Csoport